domu
Právě je 22 Črc 2017, 10:36

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Pravidla fóra


- Postav u nás stavbu, která bude reprezentovat náš server
- Na začátku každěho měsíce (1. den v měsíci) si Moderátor Team vybere 3 nejlepší stavby, o které se bude dále moct hlasovat pomocí ankety na našem webu(doba trvání ankety 1 týden).
Co můžeš získat?:
- Vítěz soutěže získá 990 CraftCoinů, za které si může koupit třeba VIP po dobu 30 dní.
- Umístíme fotky vítězné stavby na náš web
- Označení vítězné stavby na dynmap
Pravidla:
- Fotografie pořizujte s defaultním resource packem (jiné vzhledy textur nebudou do soutěže zařazeny)
- Nyní můžeš zapsat do soutěže i stavbu, kterou máš schválenou v projektech (podpořenou moderátory) viz. čast našeho fóra "Projekty"
- Účastnit se může i hráč co vlastní VIP
Vlož stavbu do této části fóra(new topic), napiš o ní něco, vlož pár fotek a řekni nám souřadnice stavby.



Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 17:43 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 27 Pro 2015, 19:11
Příspěvky: 269
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
JoDo nechci tím nijak navážet nebo tak něco..
Nainstaluješ OptiFine: [url]optifine.net[/url] stáhneš SEUS shadery: http://goo.gl/y6jBwf v Options -> Graphics -> Shaders je tlačítko na otevření složky tam se to vloží a aktivuje stačí jenom Screenshot takže výkonné PC není zapotřebí.
S poznámkou, že někomu shadery nefungují jsem se opravdu nesetkal.. ano nefungovaly mi když jsme použil svoji starou GPU ATI X800 (rok 2004) která NEPODPOROVALA SM3 a DX 9.0c (měla SM2.0 s DX 9.0b)
Pokud je Moon ochotný dělat takovéto Screenshoty do toho, jen by možná pomohlo zadat někde konfiguraci kdyby někdo měl vhodné PC a byl dostatečně zdatný a spustit je sám aby ušetřil práci Moonovi. :geek:

JoDo jak jsem psal nemám problém, aby to bylo bez shaderů jen jde o to, že shadery zcela mění systém osvětlení takže není zapotřebí nastavovat víc, než ty 4 zmíněné položky což je právě výhoda jistě jsi viděl některé screeny co byly na rozlišení které by odpovídalo 15 palcovému displayi se vším na nejnižší v porovnání s 24 palcovým displayem a nejvyšším nastavením. :)

_________________
ObrázekObrázek
Kdyby se někdo ptal co mám za PC: http://www.3dmark.com/fs/8493641 Změna: http://www.3dmark.com/3dm/16100000? :ugeek:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 18:36 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 30 Dub 2015, 23:17
Příspěvky: 370
Vidím, že informace stále nepronikla k cíli, tak ještě jednou.
Ne každému shadery fungují, ne každý si je umí zapnout, ne každý má PC, který to utáhne.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 19:06 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 27 Pro 2015, 19:11
Příspěvky: 269
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
JoDo, ale pronikla, proto jsem tam psal o Alternativě, že to bude screenovat Moon nebo někdo kdo to rozchodí, pokud by to dotyčnému nešlo ;) Vytvořit tutoriál jak je zapnout nebude problém ostatně je to to stejné jako Forge a instalace modů, tentokrát ale jako optifine a jednotlivé shadery.
Ano je možné to udělat bez shaderů jen jak jsem zmínil, je třeba upozornit na nastavení hry shadow smoothing a Fancy/Fast grafika dělají nemalé divy, AA + AF to je to samé a o pokročilém nastavení co umožňuje OptiFine ani nemluvě..

BTW: co se týče Faithfull texture packu, tak z dálky není znát snad žádný rozdíl, jelikož se jedná o kvalitní přetvoření původních textur z 16x na 32x. :)

_________________
ObrázekObrázek
Kdyby se někdo ptal co mám za PC: http://www.3dmark.com/fs/8493641 Změna: http://www.3dmark.com/3dm/16100000? :ugeek:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 20:15 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 11 Kvě 2016, 22:48
Příspěvky: 4
Kluci prosím Vás.. :) Přestaňte se tu hádat a počkejte na vyjádření Admina/Moda.. Tohle k ničemu nevedu. ;)
BTW: Obrázek
Nikde nemluvě o shaderech. :)

_________________
"Chce to mít trošku zdravé neúcty k penězům" -Kazma


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 20:25 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 27 Pro 2015, 19:11
Příspěvky: 269
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Děkuji GammaFly za poukázání na pravidla... Každopádně tady spíše jde o to kdo znás má vlastně pravdu.. :)
Nevímm ale jak říkám nesetkal jsme se s tím, že by shadery NEFUNGOVALY. Nefungují pouze na GPU starší než 10 let a přiznejme si, že toto stáří se nevyskytuje natolik aby nemohly být uplatněny kompromisy (screen od kamaráda) pouze slabé kancelářské grafiky u kterých se to rozjede sice třeba na 5 fps, ale ano rozjede..
Jestli existuje nějaký případ grafiky která není starší 10 let a nefungují shadery rád bych tento případ poznal velmi rád se poučím. ;)

PS: já se pokouším, tuto problematiku vysvětlit a přivést do ní trochu světla, avšak né vždy se mi to podaří. :|

_________________
ObrázekObrázek
Kdyby se někdo ptal co mám za PC: http://www.3dmark.com/fs/8493641 Změna: http://www.3dmark.com/3dm/16100000? :ugeek:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 20:37 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 30 Dub 2015, 23:17
Příspěvky: 370
Mýlíš se.
Mám jeden PC, starý něco přes rok a shadery tam nerozchodíš, kdyby ses na hlavu stavěl.
Nefungují na integrovaných grafikách.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 20:41 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 27 Pro 2015, 19:11
Příspěvky: 269
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Hm.. to je divné, dobrá uznávám.. Ale existují Shadery, který se rozchodí i na integrovkách. Minimálně intelácký. :)

_________________
ObrázekObrázek
Kdyby se někdo ptal co mám za PC: http://www.3dmark.com/fs/8493641 Změna: http://www.3dmark.com/3dm/16100000? :ugeek:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 20:48 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 30 Dub 2015, 23:17
Příspěvky: 370
To by nebylo špatné, sem s nimi.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 21:23 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 27 Pro 2015, 19:11
Příspěvky: 269
Místo/Bydliště: Moravskoslezský kraj
Nemám možnost to odzkoušet, protože moje stará zákldní deska s Radeon 3000 odešla do křemíkového nebe (vyhořel 4pin-12v+ do CPU) každopádně vím o Sildurs Shaders: http://bit.ly/1wdaxqj

Zde je odkaz na topic ve kterým je zahrnuta většina shaderů. U některých to je dokonce napsaný, že fungují na integrovaných intelech: http://bit.ly/1wdaxqj

_________________
ObrázekObrázek
Kdyby se někdo ptal co mám za PC: http://www.3dmark.com/fs/8493641 Změna: http://www.3dmark.com/3dm/16100000? :ugeek:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Město [Markath]
PříspěvekOdeslal: 20 Kvě 2016, 23:17 
Offline
Avatar uživatele

Registrován: 18 Dub 2015, 19:35
Příspěvky: 690
Přikláním se za default bez shaderů

_________________
>>> 666 posts reached - beast mode activated<<<
I want to be in your furry hands.
Obrázek


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 33 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 Další

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
cron